بحـث
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
العضو المميز
العضو المميز ميين فيكو مابيحبش الملوخيه
صفحة 1 من اصل 1
ميين فيكو مابيحبش الملوخيه
انا بموووت في الملوخيه وعندي اسراري الخاصه اللي بتخليها جنان والكل لما يجوا ياكلو عندي بيطلبوها بالاسم حتي اللي مش بيحبها بقى بيموت فيها ...
تعالوا اشرحلكم احلى طريقه لعمل الملوخيه:
وانتي بتقطفي الملوخيه خلي القطف فيها وهو الجزء اللي طوله سم بعد الورق (العنق) ودا اللي بيخلي الملخيه لفه وفيها عرق (بكسر العين)
اخرطيها كويس ونعميها على اد ما تقدري بالمخرطه
حطي الشوربه على النار وحطي الملوخيه والشوربه سخنه (مش بتغلي خالص) .
حطي معلقه كبيره ثوم مدقوق ني طازه (لسه متفصص ومش من اللي متخزن في التلاجه).
نسبه الشوربه للملوخيه مهمه اوي لا تكون تخينه وملظلظه ولا تكون صايصه اوي يعني وسط وتميل الى الخفيفه لانها بتتقل بعد الطبخ.
خلي ايدك في الملوخيه على طول تقليب واوعي تغلي منك يا دوب لما تلاقيها هاتغلي اطفي النار عشان كده الشوربه تكون مش سخنه اوي عشان الملوخيه تلحق تستوي.
نيجي بقى للطشه ... توم كتير مدقوق ويتحمر في زيت ذره ولما التوم يصفر حطي فصين مستكه فى الطشه وايدك بتقلب على طول كل شويه عشان التوم مايتحرقش واول ما يحمر اطفي وحطي الطشه على الملوخيه وقلبي كله مع بعض ودوقيها وظبطي الملح لو محتاجه ... وابقى ادعيلي ومتقوليش لحد على اسرارك لصنع احلى ملوخيه في العالم ....
تعالوا اشرحلكم احلى طريقه لعمل الملوخيه:
وانتي بتقطفي الملوخيه خلي القطف فيها وهو الجزء اللي طوله سم بعد الورق (العنق) ودا اللي بيخلي الملخيه لفه وفيها عرق (بكسر العين)
اخرطيها كويس ونعميها على اد ما تقدري بالمخرطه
حطي الشوربه على النار وحطي الملوخيه والشوربه سخنه (مش بتغلي خالص) .
حطي معلقه كبيره ثوم مدقوق ني طازه (لسه متفصص ومش من اللي متخزن في التلاجه).
نسبه الشوربه للملوخيه مهمه اوي لا تكون تخينه وملظلظه ولا تكون صايصه اوي يعني وسط وتميل الى الخفيفه لانها بتتقل بعد الطبخ.
خلي ايدك في الملوخيه على طول تقليب واوعي تغلي منك يا دوب لما تلاقيها هاتغلي اطفي النار عشان كده الشوربه تكون مش سخنه اوي عشان الملوخيه تلحق تستوي.
نيجي بقى للطشه ... توم كتير مدقوق ويتحمر في زيت ذره ولما التوم يصفر حطي فصين مستكه فى الطشه وايدك بتقلب على طول كل شويه عشان التوم مايتحرقش واول ما يحمر اطفي وحطي الطشه على الملوخيه وقلبي كله مع بعض ودوقيها وظبطي الملح لو محتاجه ... وابقى ادعيلي ومتقوليش لحد على اسرارك لصنع احلى ملوخيه في العالم ....
yoyo- اسطورة روشة
-
عدد الرسائل : 74
العمر : 28
المزاج : مقرررتش
تقييم المنتدى : رائع
اعلام الدول :
مزاجك اليوم :
المهنة :
الهواية :
الأوسمة :
اوسمة ذهبية :
وسام :
نقاط : 5888
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/01/2009
بطاقة الشخصية
بطاقات شخصية:
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد مايو 03, 2009 4:46 pm من طرف yoyo
» موقع ثقافي
الخميس أبريل 16, 2009 6:03 pm من طرف yoyo
» My Love
الخميس أبريل 16, 2009 5:55 pm من طرف the legend
» I love you
الخميس أبريل 16, 2009 5:54 pm من طرف the legend
» We hate USA
الخميس أبريل 16, 2009 5:52 pm من طرف the legend
» كلمات نجليزية خطيرة احزروا
الخميس أبريل 16, 2009 5:49 pm من طرف the legend
» خناقة لن تنتهى
الخميس أبريل 16, 2009 5:43 pm من طرف the legend
» مثلث التنين
الخميس أبريل 16, 2009 5:27 pm من طرف yoyo
» طريقة بسيطة لوضع المكياج بالصور
الخميس أبريل 16, 2009 4:09 pm من طرف دونا دونا