الاسطورة

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» حتى لا تحذف مواضيعك و مشاركاتك و تتجنب الحظر....يرجى الإطلاع
الأحد مايو 03, 2009 4:46 pm من طرف yoyo

» موقع ثقافي
الخميس أبريل 16, 2009 6:03 pm من طرف yoyo

» My Love
الخميس أبريل 16, 2009 5:55 pm من طرف the legend

» I love you
الخميس أبريل 16, 2009 5:54 pm من طرف the legend

» We hate USA
الخميس أبريل 16, 2009 5:52 pm من طرف the legend

» كلمات نجليزية خطيرة احزروا
الخميس أبريل 16, 2009 5:49 pm من طرف the legend

» خناقة لن تنتهى
الخميس أبريل 16, 2009 5:43 pm من طرف the legend

» مثلث التنين
الخميس أبريل 16, 2009 5:27 pm من طرف yoyo

» طريقة بسيطة لوضع المكياج بالصور
الخميس أبريل 16, 2009 4:09 pm من طرف دونا دونا

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
pubarab
pubarab
ديسمبر 2018
الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

اليومية اليومية

العضو المميز
العضو المميز

ميين فيكو مابيحبش الملوخيه

اذهب الى الأسفل

ميين فيكو مابيحبش الملوخيه

مُساهمة من طرف yoyo في السبت مارس 21, 2009 4:59 pm

انا بموووت في الملوخيه وعندي اسراري الخاصه اللي بتخليها جنان والكل لما يجوا ياكلو عندي بيطلبوها بالاسم حتي اللي مش بيحبها بقى بيموت فيها ...
تعالوا اشرحلكم احلى طريقه لعمل الملوخيه:

وانتي بتقطفي الملوخيه خلي القطف فيها وهو الجزء اللي طوله سم بعد الورق (العنق) ودا اللي بيخلي الملخيه لفه وفيها عرق (بكسر العين)
اخرطيها كويس ونعميها على اد ما تقدري بالمخرطه
حطي الشوربه على النار وحطي الملوخيه والشوربه سخنه (مش بتغلي خالص) .
حطي معلقه كبيره ثوم مدقوق ني طازه (لسه متفصص ومش من اللي متخزن في التلاجه).
نسبه الشوربه للملوخيه مهمه اوي لا تكون تخينه وملظلظه ولا تكون صايصه اوي يعني وسط وتميل الى الخفيفه لانها بتتقل بعد الطبخ.
خلي ايدك في الملوخيه على طول تقليب واوعي تغلي منك يا دوب لما تلاقيها هاتغلي اطفي النار عشان كده الشوربه تكون مش سخنه اوي عشان الملوخيه تلحق تستوي.
نيجي بقى للطشه ... توم كتير مدقوق ويتحمر في زيت ذره ولما التوم يصفر حطي فصين مستكه فى الطشه وايدك بتقلب على طول كل شويه عشان التوم مايتحرقش واول ما يحمر اطفي وحطي الطشه على الملوخيه وقلبي كله مع بعض ودوقيها وظبطي الملح لو محتاجه ... وابقى ادعيلي ومتقوليش لحد على اسرارك لصنع احلى ملوخيه في العالم ....
avatar
yoyo
اسطورة روشة
اسطورة روشة

انثى
الفأر
عدد الرسائل : 74
العمر : 22
المزاج : مقرررتش
تقييم المنتدى : رائع
اعلام الدول :
مزاجك اليوم :
المهنة :
الهواية :
الأوسمة :
اوسمة ذهبية :
وسام :
نقاط : 3717
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/01/2009

بطاقة الشخصية
بطاقات شخصية:

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى